Hometrainers

WAT IS DE BESTE OPKLAPBARE HOMETRAINER OM TE KOPEN | OPVOUWBARE HOMETRAINER PRIJS EN BEOORDELING

1.6kviews

WAT IS DE BESTE OPKLAPBARE HOMETRAINER OM TE KOPEN | OPVOUWBARE HOMETRAINER PRIJS EN BEOORDELING

Het hele doel achter het kopen van een opklapbare hometrainer is dat het gemakkelijk is om op te slaan. Dus met andere woorden, als u graag wilt trainen met een indoorfiets, maar niet wilt dat u de hele dag in huis rondloopt, dan is een opvouwbare hometrainer een goede keuze voor u. Sommige mannensen kopen ze ook omdat ze echt op ruimte worden gedrukt. Ze wonen misschien in een appartemannent of een kleiner huis en hebben simpelweg niet de ruimte om een ​​apparaat bij zich te hebben.

Sommige anderen houden ook van het idee om het te kunnen opvouwen en meenemannen als ze veel reizen. Voor de meesten echter, ze willen een vouwfiets, omdat ze hun oefening kunnen doen en dan wegleggen totdat ze het opnieuw nodig hebben. Op die manier raakt het huis niet vol.

Hoeveel kosten opvouwbare hometrainer?

Zoals de meeste fitnessproducten tegenwoordig, zijn de keuzes overvloedig. Hoewel dat een goede zaak is in termannen van prijsconcurrentie, maakt het je keuze ook complexer. Waar het op neerkomt, is dat als u hebt besloten dat een vouwfiets de juiste is voor u, u dan wilt dat deze uw fitnessdoelen kan waarmaken.

Het goede nieuws is dat deze beschikbaar zijn vanaf slechts  65. Ze gaan ook veel hoger, maar de overgrote meerderheid is geprijsd tussen  65-100.

Om te proberen uw zoekopdracht een beetje gemakkelijker te maken, hebben we een lijst met de belangrijkste functies en, nog belangrijker, de echt belangrijke valkuilen die u moet vermijden bij het kiezen van de beste vouwfiets voor uw behoeften. Hieronder vindt u een top 5 lijst. We hebben deze eerst in volgorde van de hoogste score geplaatst. Op die manier weet u zeker dat u begrijpt wat de kopers daadwerkelijk zeggen.

Nr. 1 – Ultrasport Opvouwbare hometrainer met polssensorgrepen

opvouwbare hometrainer beschrijving

Dit model van Ultrasport krijgt een van de hoogste klanttevredenheidsbeoordelingen. Het is enorm populair bij veel kopers. Het is aan het hogere eind van deze stijl van de fiets, maar kopers geloven dat ze veel waar voor hun geld krijgen.

WAT KOPERS ZEGGEN

 • Het is heel eenvoudig op te zetten en op te bergen dankzij een nieuw gebogen ontwerp en een eenvoudig inklapmechanisme.
 • Afmetingen uitgeklapt: 95 cm (L) x 45 cm (B) x 121 cm (H)
 • Afmetingen gevouwen: 36 cm (L) x 45 cm (B) x 142 cm (H), gebruikersgewicht: 100 kg
 • Ze houden van de eenvoudige LED die tijd, calorieën, snelheid, afstand, hartslag meet

Eenvoudig te monteren / gemakkelijk op te bergen

Dit kan eenvoudig worden opgeborgen in een bezemkast, een berging of een logeerkamer. Controleer de maten hierboven om er zeker van te zijn dat deze past. Deze vouwfiets kan met een handbeweging en in seconden worden gemonteerd.

Goede training – Gemakkelijk voor de gewrichten

Deze fiets is goed voor het vergroten van uw uithoudingsvermogen. Als je je eigen snelheid kiest, kun je deze heel gemakkelijk maken voor de gewrichten. Er zijn 8 weerstandniveaus geschikt voor zowel beginners als meer gevorderde fietsers.

Opmerkingen van kopers

“Dit is, op zijn zachtst gezegd, een uitstekende fiets, het kost iets meer dan de meeste vouwbare hometrainers, maar terecht, het is veel steviger dan de meeste en veel beter gemaakt.”

Dit is echt een goede fiets. Het is gemakkelijk om eruit te komannen en op te bergen. Het beste ding is dat het ongelooflijk plat vouwt voor eenvoudige opslag. Om u een idee te geven, neemt het ongeveer dezelfde hoeveelheid vloeroppervlak in beslag als twee strijkplanken plat tegen een muur gevouwen.


opvouwbare hometrainer beschrijving

Dit model van Bionix krijgt een van de hoogste klanttevredenheidsbeoordelingen. Bij 4,7 van de 5 sterren is het moeilijk om dat type rating te verslaan. Het bijzondere aan deze is de prijs. Met minder dan euro 65 , en met zo’n hoge rating, is het super waar voor uw geld.

WAT KOPERS ZEGGEN

 • Deze vouwt compact weg voor eenvoudige opslag,
 • Heeft veel functies en meetwaarden verbrande calorieën, afstand, hartslag, snelheid met tijd uitlezen.
 • 8 niveaus van weerstand, verstelbare voetriemannen en antislippedalen.
 • Zeer goed gemaakte en spaanwerende verf
 • Duurt ongeveer een uur om in eerste instantie te monteren.

opvouwbare hometrainer beschrijving

Dit model van Klarfit verkoopt goed Met een hoge score van 4,7 sterren is dat niet verrassend. Het is echter twee keer zo duur als het bovenstaande. Dit model heeft echter verschillende functies, dus veel meer voor uw geld.

WAT KOPERS ZEGGEN

 • Het heeft een zeer sterk frame, met antislippedalen en een gevoerde handgreep
 • De stoel is verstelbaar met 7 standen en heeft ook een extra zachte bekleding, dus comvoortbuikspierel aan de achterkant
 • Het is voorzien van rubberen voeten om vloeren te beschermannen tegen schade en hinderlijk trainingsgeluid te voorkomannen
 • De hartslagmonitors bevinden zich op het stuur en geven de trainingscomputer livegegevens over uw hartslag

Dit model van XS Sports heeft een rating van 4,6 van 5 sterren. Dat is natuurlijk erg hoog, en voor de prijs van iets minder dan  65 maakt dit een populaire keuze voor kopers. Deze is vooral goed voor beginners, of voor degenen die voor het eerst indoor fietsen willen proberen.

WAT KOPERS ZEGGEN

 • Het is door de fbuikspierrikant ontworpen om ruimte te besparen met een snel inklapmechanisme
 • De pedalen hebben verstelbare riemannen en de stoel is zeer goed beschermd.
 • Dit is een gloednieuwe fiets voor hun 2016-collectie
 • Heeft een zwaarder weerstandswiel van 1,6 kg

Nr. 5 – Olympische 2000 ES-810 Compacte hometrainer

opvouwbare hometrainer beschrijving

Als je van roze houdt, dan is dit een goede keuze. Het is naar onze mannening de beste vouwfiets in roze, momannenteel verkrijgbaar op de Britse markt. Ook deze heeft een hoge score van 4,6 van de 5 sterren.

WAT KOPERS ZEGGEN

 • De boordcomputer meet Snelheid, Afstand, Tijd, Calorieën, Scan & Puls
 • Zeer snel op te zetten en neer te halen en gemakkelijk op te bergen
 • Een zwaar vliegwiel van 2,5 kg voor hogere weerstanden als u dat wilt
 • Het is echt draagbaar en compact

Welke opklapbare hometrainer is geschikt voor u?

Als u andere invoormatie op onze website hebt gelezen, zult u zich ervan bewust zijn dat er drie soorten indoor hometrainer zijn. Die zijn:

 • geschiktheid
 • ligfiets

Ik heb hierboven een lijst van de top 5  getoond. Ligfietsen zijn echter anders en ik heb die hieronder opgesomd.

Beste opklapbare ligfietsen voor hometrainers

Deze verschillen nogal van de andere twee typen. Deze zijn ideaal voor mannensen met mobiliteitsproblemannen, voor mannensen die herstellen van blessures en veel ouderen gebruiken deze graag. De zitting en rugleuning zijn opgevuld, en dat stelt je in staat om de benen te oefenen, terwijl je comvoortbuikspierel blijft met je rug en nek volledig ondersteund. Nogmaals, er zijn enkele beperkte vouwopties beschikbaar.

Deze zijn eigenlijk vrij moeilijk te vinden. Dat komt omdat in het algemeen ligfietsen zijn ontworpen om de rug volledig te ondersteunen. mannensen houden van het gevoel dat de fiets volledig wordt ondersteund, met het zadel en de zitting aan de stangen, die zich dan op de grond bevinden. Zoals je kunt zien aan de hand van de onderstaande vouwopties, gaat de stoel zitten en wordt ondersteund door een enkele balk. Deze zijn erg veilig, maar ik begrijp hoe sommige mannensen een beetje behoedzaam kunnen zijn voor hun kracht.

Waar het op neerkomt, is dat fbuikspierrikanten deze niet zouden maken als ze toch gevaarlijk waren. De beoordelingen van echte kopers ondersteunen dit ook. Als je een ligfiets-oefenfiets nodig hebt die wegvouwt, dan zijn de drie hieronder de beste die we nu op de Britse markt kunnen vinden.

Opvouwbare hometrainer met polssensorgrepen ligfiets magnethttps://partner.bol.com/click/click?p=2&t=url&s=1023225&f=TXL&url=https%3A%2F%2Fwww.bol.com%2Fbe%2Fl%2Fhometrainers%2FN%2F14788%2F&name=fantastic%20hometraineische fiets


.

Het lijdt geen twijfel dat dit model van Tecnovita nu de allerbeste vouwende ligfiets op de markt is. Deze klassieke hometrainer is een zeer comvoortbuikspierele hometrainer, die de goederen zal afleveren.

WAT KOPERS ZEGGEN

 • De perfecte Ligpositie zorgt voor een comvoortbuikspierele oefening.
 • Zeer snel op te zetten en neer te halen en gemakkelijk op te bergen
 • Het pedaalsysteem heeft een dubbele rit waardoor het trainen met deze Tecnovita fitnessfiets soepel en stil verloopt.
 • Het is echt draagbaar en compact

No 2 Recumbent Folding – Ancheer Folding Recumbent Bike

opklapbare hometrainer beschrijving

Deze heeft een mooie stevige constructie. Het is gemaakt van staal van zeer hoge kwaliteit. Het is zo sterk dat het mannensen met een gewicht tot 300 kilo kan ondersteunen.

WAT KOPERS ZEGGEN

 • Het heeft memory foam-vulling op het zitkussen en de rugleuning en de stoel is verstelbaar.
 • Heeft een zeer stille riemtransmissie
 • Wordt geleverd met 3 jaar garantie

opklapbare hometrainer beschrijving

Dit is een goed uitziende fiets waarvan de hoofdkleur paars is. De rugleuning is stevig en heeft 8 niveaus van weerstand, die een vliegweerstand van 2,5 Kg gebruiken.

WAT KOPERS ZEGGEN

 • Er zijn 7 zadelposities zodat de stoel gemakkelijk is aan te passen en comvoortbuikspierel is
 • De zitting en rugleuning zijn zeer goed opgevuld. Er zijn ook handgrepen aan de zijkant, die je ook in staat zullen stellen om rechter te zitten als je dat voor je rug moet doen.
 • De pedalen zijn antislip en het stuur heeft ook gevoerde handgrepen.
 • Het scherm is gemakkelijk te zien en heeft 6 metingen, waaronder snelheid, afstand, tijd, theoretische calorieënverbranding, puls, scan * Live-pulswaarde op het stuur

WAT IS DE BESTE OPKLAPBARE HOMETRAINER OM TE KOPEN | OPVOUWBARE HOMETRAINER PRIJS EN BEOORDELING