Hometrainers

Kan fietsen helpen bij gewichtsverlies?

156views
Kan fietsen helpen bij gewichtsverlies

Kan fietsen helpen bij gewichtsverlies

Dit is een vraag die ons de hele tijd wordt gesteld, kan fietsen echt helpen met afvallen? Het eenvoudige antwoord ligt natuurlijk voor de hand. JA. Elk type oefening kan iemand helpen af ​​te vallen, samannen met een goed dieet.

Wandelen, hardlopen of iets dat een oefening wordt genoemd, zal bijvoorbeeld calorieën verbranden en helpen om vet te verbranden. Fietsen buiten of binnen gedaan zal zeker dat doen. De sleutel is echter om dit op een consistente basis te doen, en langzaam de duur en intensiteit van je fietsen op te bouwen.

Dat is moeilijk om te doen, dus onderschat nooit de verplichting die iets van dien aard met zich meebrengt. Bij aanvang zijn de meeste mannensen voldoende gemotiveerd. Doorgaan is het moeilijkste deel. Het is gemakkelijk genoeg om een ​​fiets te kopen en gemakkelijk genoeg om een ​​fiets te gebruiken. Doen dat elke dag is gewoon niet zo eenvoudig.

fietsen om gewicht te verliezen

Gewichtsverlies & levensstijl

Op een bepaald momannent in ons leven nemannen we de beslissing om onze levensstijl te veranderen. Er zijn veel mannensen die graag fit blijven en een gezonde levensstijl leiden. Er zijn ook veel mannensen die simpelweg niks schelen. De meerderheid van de mannensen zit echter tussen deze twee uitersten.

Dat zijn mannensen die willen proberen fit te worden en wat af te vallen. Er zijn ook mannensen die op een bepaald momannent fit zijn geweest en dingen hebben laten slippen. Er zijn ook mannensen die mogelijk gewond zijn geraakt of bij een ongeval die nu willen herstellen en weer fit willen worden.

Andere mannensen willen misschien gewoon afvallen tijdens een vakantie of een andere gebeurtenis. Wat de reden ook is, fietsen kan u echt helpen. We hebben hier een artikel geschreven over het aantal calorieën dat je kunt gebruiken door te fietsen.

Fietsen gebruiken om af te vallen

Ik wil niet over een goed dieet rammelen. Ik zal voor de laatste keer vermelden (ik beloof) dat het zowel een goed dieet ALS een oefening vereist om je te helpen gewicht te verliezen. Laten we ons nu concentreren op hoe fietsen kan helpen. Je hebt in essentie drie keuzes:

  1. Koop een fiets en ga op pad
  2. Ga naar een sportschool en gebruik de indoorcycli daar
  3. Koop je eigen indoorfiets en fiets thuis

Er zijn voors en tegens met al het bovenstaande, dus laten we eens een kijkje nemannen.

Fietsen buiten voor gewichtsverlies

Als je voor deze optie gaat, dan is het naar mijn mannening de beste keuze. Je krijgt frisse lucht, het is interessanter en het is ook geweldig voor het wegwerken van stress. De nadelen zijn dat je een fiets moet kopen, onderhouden en proberen om veilig op de weg te blijven (niet altijd gemakkelijk). Je hebt ook een paar rijkleding en een helm nodig. Natuurlijk gaat dit ervan uit dat je ook weet hoe je veilig op een fiets kunt rijden.

buiten fietsen Kan fietsen helpen bij gewichtsverlies

U kunt ook gemakkelijk worden afgeschrikt door slecht weer (het weer in het Verenigd Koninkrijk) en de vervuiling, afhankelijk van waar u woont. Sommige steden en dorpen zijn ideaal om buiten te fietsen, maar helaas niet. Als je van plan bent om dit ’s avonds te doen, bedenk dan dingen als licht en reflecterende uitrusting.

Sommige mannensen zijn ook te verlegen om de sprong te wagen en de weg op te gaan. Ze willen gewoon niet dat de buren uit de gordijnen gluren als ze de straat op gaan.

Een Gym Indoor Bicycle gebruiken om af te vallen

Dit is een andere optie die veel mannensen proberen. Het werkt voor sommigen maar niet voor anderen. Als je besluit dat te proberen, moet je een lidmaatschap van de sportschool betalen of een vorm van betalen als je een vergoeding betaalt. De voordelen hiervan zijn dat u hulp kunt krijgen en ze beschikken over ultramoderne apparatuur.

indoor cycli in een sportschool Kan fietsen helpen bij gewichtsverlies

De nadelen, behalve de kosten, zijn dat sommige mannensen te verlegen zijn voor deze ervaring. Het is ook moeilijk om de benodigde tijd te nemannen, vooral als je kinderen hebt en / of ook werkt. Er is ook de sportschoolcultuur om mee om te gaan, en voor velen kan dat een uitschakeling zijn.

Het zien van een superfit persoon kan motiverend zijn, maar het kan ook een uitschakeling zijn.

Een thuis-indoor-cyclus gebruiken voor gewichtsverlies

De derde optie is voor veel mannensen de beste optie. Het kan ook de slechtste optie zijn. Als u iemand bent die moeite heeft om zelfgemotiveerd te zijn, vergeet dan deze optie. Tenzij je een soort van gezinsondersteuning hebt, zou je uiteindelijk een indoorfiets kunnen kopen, deze een paar keer kunnen gebruiken en dan stoppen.

Gelukkig zijn de prijzen voor indoor fietsen van goede kwaliteit sterk gedaald. Je kunt een heel goede basis-indoorfiets krijgen voor ongeveer 75. Voor meer geavanceerde functies kunt u natuurlijk meer betalen. Spinninglessen zijn erg populair en veel mannensen kiezen tegenwoordig voor dat type indoorfiets.

Er zijn ook ligfiets-oefenfietsen die ideaal zijn voor oudere mannensen of iemand die herstellende is van een blessure.

fietsen kan helpen bij gewichtsverlies