Hometrainers

JLL IC600 HOMETRAINER SPINNING BIKE TEST ERVARING EN KENMERKEN

427views

De JLL IC600 Advanced Commercial Indoor Cycling Hometrainer is het ultieme niveaumodel in de JLL IC-serie. Andere keuzes zijn de JLL IC200 , JLL IC 300 , J LL IC 30 0 PRO en de JLL IC400 . Die allemaal voorzien van vliegwielen variërend van 10-20 KG. Royale verstelbaarheid voor het zadel en het stuur helpen deze fiets bij uitstek geschikt te maken voor een breed scala aan fietsers.

Bovendien neemt JLL IC600 de rijders mee naar het volgende niveau van fietsen en voldoet het zowel aan binnen- als buitenfietsers. De JLL IC600 Hometrainer is veel geavanceerder dan zijn voorgangers. Maakt dat het echter noodzakelijkerwijs tot een superieure indoorfiets ?

In deze beoordeling worden de belangrijkste functies en functies besproken die de JLL IC600 voor de rest van het IC-bereik differentiëren. Evenals wat kopers dachten dat de fietsen de belangrijkste sterke en zwakke punten waren.

JLL IC600 Advanced Commercial Indoor Cycling Bike Gedetailleerd overzicht


Wat klanten zo goed vinden aan de JLL IC600

Kwaliteit

De JLL IC600 is een premium commerciële indoorfiets. Daarom moet het geen verrassing zijn dat de meeste klanten zeiden dat de fiets van superieure kwaliteit was voor indoorfietsen die ze in het verleden hadden gebruikt.

De meeste gebruikers gebruiken de JLL IC600 elke dag gedurende meerdere jaren en hebben nog nooit mechanische problemannen ondervonden.

Eenvoudige montage

 

Veel van de opgetogen klanten die de JLL IC600 kochten, beschreven het assemblageproces van het product als “moeiteloos”. Het product wordt gedeeltelijk geassembleerd en heeft eenvoudig te volgen instructies. Veel gebruikers zeiden echter dat het proces tamelijk zelfverklarend was, meestal niet langer dan 30 minuten om te monteren.

Stbuikspieriliteit

Hardcore-fietsers waren blij met de stbuikspieriliteit van hun rijervaring bij het gebruik van de JLL IC600. Velen van hen merkten op dat de fiets niet zwaaide of zelfs op een oneffen ondergrond draaide. Daarom, als je je conditie wilt verbeteren door het doen van HIIT-programma’s, zal de JLL IC600 je niet teleurstellen.

Quiet Ride

Klanten die in het verleden veel hometrainers hadden gebruikt, merkten op dat de JLL IC600 een van de stilste hometrainers is die ze ooit hebben gebruikt. Dit komt vooral door het unieke ontwerp met rubberen riem aangedreven door de fiets.

Wat klanten niet leuk vinden aan de JLL IC600

zwaar

Er waren een paar klanten die niet tevreden waren met hoe zwaar de JLL IC600 was. Dat klopt, het weegt 71 kg, wat aanzienlijk zwaarder is dan veel fietsen voor binnenfietsen. Daarom is het belangrijk om hier rekening mee te houden als u besluit om het te kopen.

JLL IC600 Advance Commercial Indoor Cycling Bike – Belangrijkste kenmerken


Elektronisch display

Zoals veel indoorfietsen, hanteert de JLL IC600 een minimalistische benadering van digitale functies. Daarom bevat het niet veel fancy voorgeprogrammeerde trainingsprogramma’s. Het heeft echter wel een elektronisch display met 5 functies dat de verstreken tijd, afgelegde afstand, snelheid, verbrande calorieën en hartslag toont.

Deze belangrijke prestatiestatistieken zijn ongelooflijk handig voor het meten van de trainingsintensiteit en het volgen van de trainingsprestaties na het sporten. De hartslagmeting is ongelooflijk handig voor het beoordelen van fitnessniveaus tijdens het afkoelen na de training.

Als u echter iemand bent die de voorkeur geeft aan computer-geleide indoor cycling-programma’s, dan is een indoorfiets misschien niet geschikt voor u. In plaats daarvan raden we aan om een ​​rechte hometrainer te proberen, zoals de Pure Fitness en Sports MCL800, die wordt geleverd met 12 voorgeprogrammeerde trainingsprogramma’s.

Extra groot tweewegs vliegwiel

De JLL IC600 heeft een extra groot vliegwiel van 22 KG dat zelfs de meest ervaren sporters zou kunnen uitdagen. Laat u echter niet afschrikken als u voor het eerst fietst, de weerstandsniveaus van fietsen zijn volledig aanpasbaar. Stel eenvoudig de weerstandsknop in om een ​​comvoortbuikspierel weerstandsniveau voor uw behoeften te vinden.

Naast het grote, soepele vliegwiel, bevat de JLL IC600 wrijvingsweerstand, waarmee het gevoel van rijden op een traditionele buitenfiets wordt gereproduceerd.

Wat uniek is aan de JLL IC600 vergeleken met de rest van het JLL IC-assortimannent, zijn de stuurprogramma’s. Bij de meeste IC’00-fietsen van JLL worden directkettingstuurprogramma’s gebruikt om het vliegwiel te laten draaien. Terwijl de JLL IC600 een rubberen riemaandrijving heeft. Dit betekent aanzienlijk minder risico op kettingbreuk of vastlopen. Uiteindelijk verlengt u de levensduur van de fiets en minimaliseert u alle onderhoudskosten.

Noodstop

Als ingebouwde veiligheidsfunctie heeft de JLL IC600 een ingebouwde noodstopknop. Dit zal de fiets onmiddellijk tot stilstand brengen als u plotseling wilt stoppen. Deze functie wordt alleen typisch gezien in premium indoor cycling bike.

Verstelbaar stuur en stoel

Om tegemoet te komannen aan alle soorten en maten, biedt de JLL IC600 verschillende aanpassingsmogelijkheden. De stoel van de fiets heeft 24 verticale aanpassingen en 4 horizontale instellingen.

Bovendien heeft het stuur van de JLL IC600 12 instellingsniveaus. Speel gewoon met aanpassingsopties totdat u een comvoortbuikspierele zitpositie vindt.

Voor meer invoormatie over de juiste vorm en het instellen van fietsen voor binnenfietsen, raden we u aan om onze handleiding voor het instellen van fietsen voor indoor fietsen te lezen .

Verstelbare neuskooien

Om slippen te voorkomannen en de rijstbuikspieriliteit te verhogen, is de JLL IC600 uitgerust met verstelbare teenbanden, ook wel teenkooien genoemd. Met deze riemannen kunt u langer hard fietsen zonder dat het risico van letsel van de pedalen afglijdt.Dual

Bidonhouder

Fietsen voor langere tijd, met name binnenshuis, kan je hoofd en uitgedroogd achterlaten. Dit kan op zijn beurt leiden tot een aantal problemannen zoals krampen en vermoeidheid. Daarom is het van het grootste belang dat fietsers tijdens het fietsen toegang hebben tot vloeistoffen. JLL heeft de IC600 ontworpen met niet één, maar twee houders voor waterflessen. Deze houders bevinden zich handig naast elk van de fietsen stuur-armsteunen. Zorg altijd voor gemakkelijke toegang tot water zonder het ritme van je training te verpesten.

Andere fietsen voor binnenfietsen hebben de neiging om deze waterflessen aan de zijkanten van de fiets te plaatsen. Dit maakt het erg moeilijk om te blijven fietsen terwijl je naar vloeistoffen zoekt. Daarom heeft de JLL IC600 een van de meest gebruiksvriendelijke ontwerpen van elke indoorfiets op de markt.

Transport wielen

 

Vergelijkbaar met de IC400 en IC300 PRO , is de JLL IC600 uitgerust met een ingebouwd transportwiel aan de voorkant van de fiets. Het is ongelooflijk eenvoudig om de fiets van de ene naar de andere kamer te laten rijden.

Het is echter belangrijk om op te merken dat deze fiets aanzienlijk zwaarder is dan elk ander JLL IC-model, met een gewicht van 71 KG. Wees daarom ongelooflijk voorzichtig bij het optillen van dit product, vooral als u rugklachten heeft.

JLL IC600 HOMETRAINER SPINNING BIKE TEST ERVARING EN KENMERKEN