Hometrainers

Indoor Cycling / Spinning Voor en Nadelen | Voor en nadelen van een Hometrainer

838views

Indoor Cycling Voordelen en Nadelen

Als je indoor cycling denkt als een vorm van lichaamsbeweging, dan probeer je waarschijnlijk fit te worden. mannensen nemannen indoor fietsen om vele redenen. Het kan voor gewichtsverlies zijn, om te helpen herstellen van een blessure of een operatie, of om gewoon fitter te worden. Wat de reden ook is, we bespreken de voor- en nadelen van indoor cycling.

Het is altijd een goed idee om wat onderzoek te doen, als u een trainingsprogramma overweegt. Het is ook een heel goed idee om in ieder geval contact op te nemannen met uw arts, als het gebruik van fitnessapparatuur de juiste is voor uw persoonlijke omstandigheden. Het gebruik van het verkeerde type kan de zaak gewoon verergeren. Voor de meeste mannensen is indoor cycling echter een behoorlijk veilige activiteit.

De nadelen van Indoor Cycling

De meeste mannensen zouden beginnen met de volledige lijst met voordelen, ik geef de voorkeur aan mannensen zo snel mogelijk laten weten dat er ook een aantal nadelen zijn. Laten we eerst die als eerste bekijken, omdat dit voor sommige mannensen problemannen kan opleveren.

Kosten – Gelukkig zijn hometrainers niet zo duur als vroeger. Je kunt er een oppikken, dat is een goede kwaliteit voor ongeveer  80-100. Voor sommigen is dat echter niet zo gemakkelijk te vinden. Gewoon niet laten meeslepen door dure fietsen te kopen met gadgets die u niet nodig zult hebben of gebruiken.

Ruimte – mannensen denken vaak niet na over dit onderdeel, totdat ze een fiets hebben gekocht. Woon je in een klein huis of appartemannent, dan is de ruimte er slecht aan toe. Veel van de indoorfietsmodellen zijn vrij groot. Voor mannensen in die situatie, zou u een vouwfiets sterk moeten overwegen. Zoals de naam al doet vermoeden, kunt u hem opvouwen voor eenvoudigere opslag.


Warmte
 – Een training in een indoor-cyclus doet snel zweten, er is geen verkoelend briesje en daarom kopen veel mannensen een kleine ventilator.
Gebrek aan frisse lucht – Hoppen op een fiets en naar buiten gaan zorgt voor frisse lucht. Krijgen op een indoor cycle doet dat niet. Ja, je kunt een raam openen, maar laten we eerlijk zijn, het is niet helemaal hetzelfde.

Vervelend voor de familie – Sommige hometrainers kunnen luidruchtig zijn. De goedkopere modellen kunnen heel luid zijn. Dat kan goed zijn voor je met je koptelefoon op. Voor iemand die de tv probeert te kijken, bent u niet meer dan een vervelende overlast.

Verveling – Als je naar een muur kijkt, is dat niet leuk. Als je buiten fietst, zie je veel variatie. In een kamer is er verf of behang om naar te kijken.

Afleiding – Je hebt je uitrusting aan, je ziet er goed uit en klaar om te gaan. De telefoon gaat, iemand stuurt je een sms, de buurman belt rond. Als je thuis bent, is het al te gemakkelijk om afgeleid te worden.

Denk alsjeblieft niet een momannent aan kritiek. Ik heb het veel te vaak gezien. We krijgen een nieuwe glimmannende fiets en het is een echte noviteit. Dan beginnen de excuses. Ik noem het het ‘morgen-syndroom’. In plaats van gedisciplineerd te blijven, is het gemakkelijker om te stoppen met regelmatige lichaamsbeweging. Je fiets wordt dan een dure kleerhanger.Dat zijn volgens mij de belangrijkste nadelen van indoor cycling. Je moet een fiets kopen, ergens een plek hebben om hem te gebruiken en dan de rust krijgen om hem te gebruiken. Je moet het ook ergens kunnen opslaan. De andere twee grote nadelen zijn luiheid en zelfvoldaanheid.

Voordelen van Indoor Cycling

Uw Gezondheid – Er zijn zo veel voordelen voor de gezondheid, dat ik een hele artikel op die zijn geschreven. Lees daarover wanneer u tijd krijgt door hier te klikken . Samannenvattend helpt indoor cycling om vet te verbranden, goed voor hart en longen en ook voor het opbouwen van kracht.

Privacy – Misschien is het mijn afkeer van Lycra, of sportscholen met de gebronsde mannensen, waardoor ik mijn privacy thuis wil hebben. Ik ben een privépersoon en ik vind het leuk om te oefenen weg van nieuwsgierige blikken of neerbuigende blikken. Indoor cycling is een zeer goede methode om zowel te oefenen als te worden overgelaten om je best te doen, zonder dat mannensen je aanstaren.

Veiliger – ik al eerder dat fietsen buiten is goed om verveling te voorkomannen en de frisse lucht. Het is ook gevaarlijker. Geknipt worden door een auto, betrapt in een douche en uitlaatgassen ademannen is niet ieders kopje thee.

Gemak – Train op je fiets als je tijd hebt. Het is niet altijd mogelijk om naar sportscholen of recreatiecentra te gaan. Heb je thuis je eigen indoorfiets, dan kun je zelf bepalen wanneer je wilt trainen.

Bespaar geld – Na uw eerste investering zijn het in principe geen kosten. U hoeft geen collegegeld te betalen voor sportscholen, geen helmannen te kopen of banden en remmannen te vervangen. De machines van vandaag zijn gemaakt om lang mee te gaan. Ze gaan zelden of nooit defect, en de meeste worden gedekt door een garantie van 2-3 jaar. Sommige van de betere hebben een levenslange garantie.

Douche – Het is ook handiger om na een goede workout in je eigen douche te springen. In plaats van je uitrusting voor vreemden af ​​te nemannen, of met zweet naar huis te rijden, knijp je in je eigen douche. dat is meer privé en gewoon handiger.

Interessanter en zelfontwikkeld – De betere hometrainers worden geleverd met geprogrammeerde routines. Dus in plaats van op een fiets te stappen en willekeurig te fietsen, kun je een programma kiezen. Dat brengt je door een geplande workout, die je naar eigen wens kunt aanpassen.

Thuis werken / spelen en oefenen – Ja, je kunt zelfs oefenfietsen krijgen waarmee je je tbuikspierlet kunt gebruiken. Er zijn zelfs hometrainers met iPad-apps met fietsprogramma’s.

Dus zoals je kunt zien, is er een hometrainer voor mannensen die iets anders willen doen tijdens het trainen.

Dat zijn de belangrijkste voordelen en nadelen van indoorfietsen. Het komt erop neer dat indoor cycling bij mij past omdat ik een privépersoon ben. Ik hou ook van mijn privacy en de flexibiliteit om te kunnen oefenen wanneer ik het echt kan. Natuurlijk heeft het zijn eigen nadelen. Voor mij wegen de pluspunten gemakkelijk op tegen de nadelen.

Indoor Cycling / Spinning Voor en Nadelen | Voor en nadelen van een Hometrainer