Hometrainers

Hoe een hometrainer in te stellen en te gebruiken

403views

STAP 1: Dress voor the Occasion:

Van actief Fietsen ga je zweten Daarom, voordat je op je indoorfietsfiets / hometrainer stapt en naar hartenlust fietst, moet je ervoor zorgen dat je geschikte fietskleding draagt..

Kies voor wat lichte kleding gemaakt van sneldrogend materiaal om ervoor te zorgen dat u zich comvoortbuikspierel voelt tijdens uw training. Sommige mannensen ervaren ook veel wrijving tussen hun binnenkant van de dijen bij het gebruik van indoor hometrainers.

Draag daarom, indien mogelijk, lichtgewicht onderbroeken of leggings.

STAP 2: Verkrijg de juiste voetpositie

Dit geldt voor alle soorten fietsen voor binnenfietsen, ongeacht of ze voorzien zijn van tenenkooien of niet. Zorg ervoor dat je voet stevig op de pedalen staat met de bal van je voet direct in het midden. Als je het geld hebt, kan het een goed idee zijn om te investeren in enkele fietsschoenen. Als niet een paar trainers met goede zolen grepen zijn ook geschikt.

STAP 3: pas uw verticale zithoogte aan

Deze stap is ongelooflijk belangrijk, want hoewel indoor cycling een lage impact heeft, kan het rijden met te weinig onnodige stress op je kniegewrichten veroorzaken. Daarom vergroot je je kans op blessures drastisch.

De juiste hoogte van uw stoel kan worden bepaald door beide voeten stevig op de pedalen te zetten in een zittende positie. Voor optimaal comvoort en veiligheid is een goede vuistregel dat uw knie gebogen moet worden in een hoek van 25-35 graden.

STAP 4: Pas uw horizontale zitpositie aan

De overgrote meerderheid van de beste fietsen voor binnenfietsen heeft een horizontale stoelverstelling. Om de ideale afstand van uw stoel tot het stuur te vinden, gaat u op de stoel zitten met beide pedalen direct boven de vloer.

Als uw stoel op de juiste manier is afgesteld, moeten uw knieën direct boven het middelpunt van de pedalen worden geplaatst.

STAP 5: Vergeet de handgrepen niet

De laatste stap die vaak over het hoofd wordt gezien, is het correct instellen van de hoogte van de hendels van de fietsen van de indoorfietsen. De ideale stuurpositie van uw fietsen is meestal de plaats waar deze het meest comvoortbuikspierel is en uw rug of nek niet onnodig belast. Dit komt vaak direct overeen met uw aangepaste zitpositie.

Hoe een hometrainer in te stellen en te gebruiken