Hometrainers

HOMETRAINER VS GEWONE FIETS WELKE IS BETER EN WAT IS DE BESTE TRAINING?

3.7kviews

HOMETRAINER VS GEWONE FIETS WELKE IS BETER EN WAT IS DE BESTE TRAINING?

De vraag is wat is beter, binnenshuis fietsen of buiten fietsen?

Calorieën branden

Het is algemeen aanvaard dat fietsen in het algemeen niet alleen fantastisch is voor het verbeteren van het cardiovasculaire welzijn. Het is ook een ongelooflijke methode om af te vallen. Is er echter een groot verschil tussen binnenshuis fietsen in vergelijking met buitenshuis, in termannen van verbrande calorieën?

Volgens Spinning.com kan een indoor cycling class tussen 400 en 600 calorieën per sessie van 45 minuten verbranden. Hetzelfde geldt voor het gebruik van een indoorfiets thuis. Dat wil zeggen, als u een consistente trainingsintensiteit kunt handhaven boven 70% van uw maximale hartslag.

Evenzo levert het handhaven van de intensiteit van meer dan 70% tijdens het fietsen buiten, vergelijkbare resultaten op. In feite kan het 45-50 minuten buiten fietsen met een hoge snelheid tot 500 calorieën verbranden.

Uiteindelijk is er heel weinig om binnen en buiten fietsen te scheiden als het gaat om verbrande calorieën.

Dat is als de rijder zijn trainingsintensiteit kan behouden, wat me op mijn volgende punt van discussie brengt … “Trainingsintensiteit”.

Trainingsintensiteit

Heel weinig kan de twee vormannen van fietsen scheiden in termannen van verbrande calorieën. Echter, onderzoek naar dit aspect van indoor cycling vs buiten fietsen naïef gaat ervan uit dat beide renners hetzelfde werken. Dat is niet altijd het geval.

Gelijk werk moet worden gedaan voor gelijke resultaten. Daarom is het alleen billijk om zowel indoor cycling als outdoor cycling te vergelijken in termannen van hoe gemakkelijk het is om de trainingsintensiteit te behouden.

In dit opzicht is indoor cycling de duidelijke winnaar, omdat het de rijder in staat stelt veel gerichter te zijn in het handhaven van de trainingsintensiteit. Als u bijvoorbeeld op een indoorfiets rijdt, zijn er geen auto’s, voetgangers, heuvels, bochten of hellingen, waardoor de fiets moet vertragen, stoppen of zelfs uitwaaien.

Wat is uitlopen? Vrijuitrijden is wanneer je op je fiets fietst, wegtrapt en je naar de top van een kleine heuvel komt en begint te rollen. Je stopt met trappen, maar je blijft toch bewegen. Uiteindelijk varieert de trainingsintensiteit tijdens de rit.

Om nog maar te zwijgen over de intensiteit van buiten fietsen is inherent moeilijk te meten vanwege beperkingen in functies. In tegenstelling tot fietsen voor binnenfietsen die vaak kilometertellers en polssensoren bevatten. Wat ervoor zorgt dat de rijder zich bewust is van het feit of hij op de juiste intensiteit werkt of dat hij het tempo moet oppikken.

Uiteindelijk biedt indoor cycling veel meer betrouwbaarheid en verantwoordelijkheid als het gaat om het meten en onderhouden van een geschikte trainingsintensiteit.

Gemak

De beste training is de training die je kunt doen. Daarom moet een vergelijking worden gemaakt tussen welke vorm van fietsen de rijder vaker zal doen?

En laten we eerlijk zijn, buiten fietsen kan een logistieke nachtmerrie zijn als je rekening houdt met verkeer, wegwerkzaamheden en navigatie van wegen in het algemeen. Vooral als je haast hebt en gewoon een snelle workout wilt laten doen. Niet te vergeten UK weer is niet bepaald de meest vergevingsgezinde voor buiten fietsen, vooral tijdens de wintermaanden.

Daarom is in dit opzicht een indoorfiets veel handiger. Omdat het op elk momannent van de dag veel gemakkelijker is om op een indoor hometrainer te stappen in het comvoort van uw eigen huis. In vergelijking met het organiseren van een buitenfietsroute rond werk, verkeer en de algemannene chaos die het leven is.

moeilijkheid

De “Moeilijkheidsgraad” van de workoutervaring bij het vergelijken van indoor cycling en buiten fietsen is grotendeels subjectief. Daarom komt het aan jou, de individuele voorkeuren van de rijder.

Allereerst houden veel buitenfietsers van het dynamische karakter van buiten fietsen en in staat om de wereld om hen heen te zien terwijl ze fietsen. Uiteindelijk is het maken van hun trainingservaring veel minder eentonig en daarom gemakkelijker.

Omgekeerd geloven vele indoorwielrenners dat het tegenovergestelde waar is en haten ze de harde buitenelemannenten te trotseren. In plaats daarvan trainen ze veel liever in de privacy van hun eigen huis op een indoor hometrainer.

Bovendien zitten veel van de beste moderne hometrainers boordevol rich media-functies. IPad-houders en -bouwer bijvoorbeeld in luidsprekers die verbinding maken met de telefoon van de gebruiker. Die kan worden gebruikt om het fietsen veel gemakkelijker en aangenamer te maken.

Conclusie

Uiteindelijk kunnen we concluderen dat op het gebied van gemak, workoutkwaliteit en verantwoordelijkheid, indoor cycling superieur is aan dat van buiten fietsen. Dat wil echter niet zeggen dat je moet stoppen als je iemand bent die van buiten fietsen houdt. Integendeel, neem zowel indoor cycling als outdoor cycling op in je trainingsplan. Of kies gewoon voor een indoorfiets als het slecht weer is of je hebt niet veel tijd.

Als je je afvraagt ​​welke indoor hometrainers het beste lijken op het gevoel en de functionaliteit van een traditionele buitenfiets, dan ben je op zoek naar en Indoor Cycling Bike.

Om de beste Hometrainers te bekijken.

XS Sports Aerobic Indoor Training Bike

Onze gedetailleerde XS Sports Aerobic Indoor Training Bike Review De XS Sports Aerobic Indoor trainingsfiets staat op de tweede plaats op onze lijst […]

RevXtreme s1000 Indoor Cycle

Onze gedetailleerde RevXtreme s1000 Indoor Cycle Review De We R Sports- RevXtreme s1000 Indoor Cycle ontving uitstekende beoordelingen van […]

JLL® IC200 Indoor Cycling bike

Onze gedetailleerde JLL® IC200 Indoor Cycling-fiets ReviewThe JLL® IC200 Indoor Cycling-fiets staat derde op onze lijst van […]
.

HOMETRAINER VS GEWONE FIETS WELKE IS BETER EN WAT IS DE BESTE TRAINING